Katten krabpalen.com, alle krabpalen op een rij.
HOME - Katten krabpalen.comWaarom een katten krabpaal?Contact met kattenkrabpalen.comLinks van katten krabpalen.com
De aanschaf van een katten krabpaal blijft persoonlijk, maar kan het belangrijk zijn om de onderstaande punten mee te nemen in uw beslissing tot aanschaf van de juiste krab mogelijkheid voor uw katten.
 
Welke katten krabpaal of krabmeubel moet u kopen?
De beslissing voor welk type van katten krabpaal u moet kiezen voor uw geliefde katten moet worden bepaald door een combinatie van factoren:

- Wilt u een vrijstaande of op de vloer tot het plafond katten krabpaal? Dit is echt meer een persoonlijke keuze kwestie dan iets anders. Als u zeer actief of zeer grote katten heeft, zal een vloer tot het plafond krabpaal waarschijnlijk een voorkeur genieten, echter let dan wel heel goed op de kwaliteit van de constructie. Als u meerdere katten in huis heeft, moet speciale aandacht worden besteed aan het gewicht van de krabpaal, want wat als alle 4 de katten te gelijk op de krabpaal aanwezig willen zijn. Het is ook soms mogelijk om een vrijstaand model te bevestigen aan een muur met beugels om zo te voorkomen dat de krabpaal toch omvalt.

- Welke bedekking? Tapijt biedt het voordeel van veel meer kleur keuzes, en biedt zelfs de mogelijkheid een katten krabpaal te nemen passende bij uw interieur. Namaakbont modellen zijn over het algemeen gemaakt in neutrale kleuren zoals beige of taupe, hoewel er enkele uitzonderingen zijn. In beide gevallen moet er een sisal oppervlakte zijn omdat het scherpen van de nagels wel aan de katten krabpaal moet gebeuren en niet nog steeds aan uw sofa of behang.

- Structurele materialen. Als je een keuze hebt, kies triplex over spaanplaat. Voor de krabzuilen, bieden zowel karton en hout een goede stabiliteit. Zoals eerder gezegd, modellen met houten palen zijn zwaarder en kan dus meer kosten indien u het laat verzenden.katten krabpaal kopen
 
design katten krabmeubel
 
- Verlijming, ruik voor de koop van een katten krabpaal aan het meubel. Vraag de winkelier of hij de katten krabpaal wil uitpakken en vergelijk de reuk met die van een meubel dat al een tijdje buiten de doos staat. Zware chemische geuren zullen uw kat afschrikken. Indien u thuis bij het uitpakken merkt dat de katten krabpaal heel erg stinkt, laat het eerst een week uitluchten zonder dat de kat het weet en spuit het in met flink veel catnip.

- Hoe lang wilt u met uw katten krabpaal doen, heeft u verhuis of verbouwplannen, denk ook hier aan. Wordt het een tussen paus katten krabpaal of eentje die jaren mee moet gaan.


Uiteindelijk blijft het kopen van een katten krabpaal of krabmeubel voor uw katten een persoonlijke keuze van ruimte, noodzaak en budget. Over de smaak, ach daarover valt te twisten, maar over het algemeen maakt het uw kat weinig uit of hun nieuwe katten krabpaal gif groen/roze of beige is.

Veel succes met de aankoop van een nieuwe katten krabpaal.


 
Home
Waarom een krabpaal?
Contact
Katten links
Katten krabpalen.com, alle krabpalen op een rij.