Gastblogger krabpalen
Zoek je een gastblogger of commerciële teksten over krabpalen?

Gastblogger en krabpaal tekstschrijver

Vind jij de informatie die ik schrijf interessant, leuk en/of vermakelijk, dan heb ik goed nieuws voor je. Ik schrijf ook graag over krabpalen op andere blogs of websites. Dus het is niet nodig om de teksten van hier te kopiëren en te plakken op je eigen poezen of huisdieren website (dat mag ook helemaal niet, stout!). Vraag het gewoon even en ik lever je graag een tekst voor jouw blog over poezen, krabpalen, huisdieren of iets anders.

 

Wil je een tekst die niet over krabpalen gaat, dan wordt dat wel moeilijk. Hoeveel ik ook van ijsjes, voetbal en auto’s houd, ik weet er niet genoeg van af. Nee, mijn expertise ligt vooral bij kattenkrabpalen – hoe ze gemaakt worden, waar je op moet letten bij de aankoop van een krabpaal en welke fouten sommige mensen maken bij het kopen van een krabpaal. Ik kan met die informatie hele boeken vullen. Dus zoek je een gastschrijver voor jouw poezen website of magazine? Laat het me weten!

 

Wil je commerciële teksten of productomschrijvingen van krabpalen, die gebaseerd zijn op jarenlange kennis en kunde van de kattenkrabpaalwereld, dan kan dat ook. Neem contact met me op over de mogelijkheden en de tarieven. En ook hier geldt: ik snap dat je misschien ook producten aan vogeltjes, reptielen en blaffertjes verkoopt, maar daar kan ik helemaal niks mee, dus schrijf ik er ook niet over.

 

Alle teksten die ik schrijf over krabpalen zijn 100% uniek en worden eventueel door een proofreader nagekeken op spel-, schrijf- en grammaticale fouten. En geloof me, ik maak behoorlijk wat spel-, schrijf- en grammaticafouten. Dit komt omdat ik bijna de helft van mijn leven in het buitenland heb gewoond, dyslectisch ben en nooit heb opgelet tijdens Nederlandse les. Ik keek liever naar buiten en droomde over reizen, architectuur en natuurlijk mijn katten. Maar ondanks deze beperkingen zijn mijn teksten over krabpalen leuk, informatief, inhoudelijk en met een creatieve invalshoek geschreven. Maar ik ben dus geen Neerlandicus die onbegrijpelijke en saaie, maar foutloze teksten schrijft.

 

Meer informatie over mij, de teksten of onze mopperende kat Marcel, miauw me even!