Petrebels Maine Coon 200 krabpaal pepper
Petrebels Maine Coon 200 krabpaal pepper
Petrebels Maine Coon 200 krabpaal kopen
Petrebels Maine Coon 200 krabpaal kopen of niet?

Petrebels Maine Coon 200 krabpaal kopen, of de kinderen laten studeren?

Als groot, niet groot genoeg is, dan is er nog altijd de Petrebels Maine Coon 200 krabpaal. Neem een derde hypotheek, verpand je auto of zet je man of vrouw achter het raam in Amsterdam, want deze giga krabpaal kost maar liefst €1799,-. Het kost wat centen, maar dan heb je dus ook wat. Wat een monsterlijk mooie krabpaal is dit, je katten zouden er een moord voor doen! Deze extreem grote krabpaal is als het ware een binnenspeeltuin voor je katten en nagenoeg onverwoestbaar. Met een gewicht van 200KG heb je wel een extra fundering nodig voor je huis en als die eenmaal staat dan is verschuiven niet meer mogelijk, maar het is het allemaal waard. Dit is de ultieme krabpaal van de jongens van Petrebels.

 

Natuurlijk kan je je nog even de vraag stellen, voor wie is deze krabpaal bedoeld? Alleen voor grote katten soorten als de Noorse Boskat of Mains Coons? Nee natuurlijk niet, deze krabpaal is vooral bedoeld voor de ego van de aanschaffer, deze krabpaal heeft echt helemaal niemand nodig, maar daar gaat het helemaal niet om. Mensen die in een villa van 500m2 wonen, een prive jet hebben en naast de Rolls Royce ook nog een Ferrari hebben, die hebben dat ook allemaal niet nodig. deze krabpaal wil je gewoon hebben, punt uit. Deze krabpaal is een statement die zegt: “Ik ben knetter gek op mijn katten en alleen het beste en grootste is goed genoeg en daarom heb ik bij volle bewustzijn een kleine €1800 euro uitgegeven om deze krabpaal te kopen voor mijn 2 lieve kittens!”, of je vriend heeft je net gedumpt en je bent in een emotionele bui om te gaan shoppen, dan is deze krabpaal het perfecte cadeau om je weer een stuk beter te laten voelen.

 

Mocht je hem mooi vinden vraag gelijk even of je hem ook in 360 termijnen kan betalen, immers voor een normale sterveling is dit niet te behappen!

 

Oké even alle gekheid op een stokje, is deze krabpaal €1800,- waard of niet en voor wie is deze echt bedoeld?

 

  1. Ten eerste weten we natuurlijk dat Petrebels kwalitatief zeer goede krabpalen maakt, die zelfs de zwaarste en grootste slopers aankunnen. Deze Petrebels Maine Coon 200 krabpaal is het topmodel van hun krabpalen en daar betaal je voor.
  2. Ruim 25 krabzuilen, 5 huisjes, 4 mandjes en heel veel plekken om te liggen, het is heel veel krabpaal voor je geld. Alleen al daarom valt deze prijs te verantwoorden als je de behoefte hebt aan veel ruimte voor je katten.
  3. Deze krabpaal die staat als een huis, niet alleen door het gewicht maar ook door de constructie. De kans dat deze krabpaal omvalt is minimaal, zelfs als 5 grote katten achter elkaar aanrennen en met elkaar op één punt zitten zie ik de krabpaal niet omgaan.
  4. Dit is een krabpaal die ruim 10 jaar mee moet kunnen gaan. Let op dat gezegd, het kan zijn dat je in die tijd een paar zuilen moet vervangen, maar die kan je dus na bestellen bij ze. Echter omdat er zoveel zuilen zijn, kan je de zuilen draaien en van positie laten wisselen om ze nog langer mee te kennen laten gaan.
  5. Deze mega krabpaal, is natuurlijk niet voor iemand die één of twee kitten heeft gekocht en een eerste krabpaal wil aanschaffen. naar mijn mening praten we echt over cattery’s en of mensen met 5 of meer katten en de ruimte om deze krabpaal neer te zetten.

 

Tenslotte de serieuze vraag, is deze krabpaal €1800 waard? Puur rationeel gezien? Ja, als je een flink aantal katten hebt en je onderhoudt deze krabpaal, dan gaat deze ruim 10 jaar mee en dat maakt deze krabpaal een goede investering. Immers met meerdere katten red je het niet met 1 krabpaal van €180,- per jaar, maar ben je waarschijnlijk meer kwijt. Je moet natuurlijk wel het bedrag in één keer aftikken, dat doet pijn, maar het plezier dat je er in de jaren er na van zult hebben maakt het bedrag te verantwoorden. Zelfs als iedereen om je heen zal denken: “Die spoort niet helemaal!”

 

Waar is deze krabpaal te koop?