Veel gestelde vragen over Kattenkrabpalen.com

Misschien ben je per toeval op deze website terecht gekomen, of via sociale media, een e-mailtje of door een vriend of vriendin verwezen naar deze website, het kan allemaal. Maar nu dat je hier bent denk je: ‘Wie zijn de mensen achter deze website, wie is Marcel en verkopen ze ook krabpalen?” Op al deze vragen proberen we antwoord te geven op deze pagina.

 

Staat je vraag en antwoord er niet tussen, neem dan even contact met ons op door ons te miauwen, dan mauwen we altijd terug naar je. Maar we denken dat we alle antwoorden kunnen beantwoorden op deze pagina.

1. Verkopen jullie krabpalen?

Nee, we verkopen geen krabpalen. We schrijven over krabpalen, geven onze mening er over en delen feitjes en leuke weetjes over krabpalen met jullie. Ook hebben we een krabpaal zoekmachine die bij verschillende webwinkels kijkt naar het assortiment, daar kan je dan een krabpaal kopen, maar niet bij ons.

2. Doen jullie aan dropshipping?

Nee, we doen ook niet aan dropshipping, dit is een andere manier van verkopen. Wij schrijven echt alleen over krabpalen, dit doen we onafhankelijk en vaak met een stevige knipoog.

3. Waarom denken jullie zoveel te weten van krabpalen?

Omdat we zelf jaren een eigen fabriek in premium krabpalen hebben gehad. In die periode verkochten we containers vol naar veel landen in de EU. Die kennis die we toen hebben opgedaan, gebruiken we nu om met jullie te delen.

4. Is Marcel echt jullie kat?

Ja Marcel is echt onze kat. Zijn karakter is misschien iets minder "stout" als in de blogs, maar het is wel een ontzettende mopperkont van wie we erg veel houden.

5. Hoe verdienen jullie geld?

Eigenlijk is het een hobby die nog steeds geld kost. Maar elke keer dat iemand via deze website op een andere website komt en daar wat koopt krijgen wij betaald.

6. Hoeveel krijgen jullie dan?

Dit varieert tussen enkele centen en euro's per aankoop. Echter merken jullie daar zelf niks van, er is namelijk geen systeem dat jullie dan extra zouden moeten betalen als je een krabpaal zou kopen.

7. Dat is dan toch niet 100% onafhankelijk, toch?

Jawel, want we schrijven niet om te verkopen, maar omdat we het leuk vinden. Als we iets niks vinden dan schrijven we het ook op. Zie het een beetje als de TOP GEAR van de kattenkrabpalen, we zeggen gewoon wat we denken.

8. Dus jullie worden rijk van onze aankopen?

Nee in zijn geheel niet, plus alles wat er tot nu toe is binnen gekomen gebruiken we weer om krabpalen weg te geven. Het is een hobby die kostendekkend moet zijn, maar nog niet is.

9. Ik wil graag een linkje met jullie wisselen, kan dat?

Als je een cattery hebt, dan hebben we voor jullie een speciale cattery pagina en daarop zijn alle cattery's welkom. Neem even contact met ons op en het is zo geregeld.

10. Doen jullie ook andere huisdieren?

Nee, doen we niet, We zijn gek op katten en we hebben ooit krabpalen gemaakt, dus daar kunnen we leuk over schrijven. Andere dieren, met alle respect, vinden we helemaal NIKS!

11. Marcel is een Schotse Vouwoor kat, waarom?!

We weten dat een Schotse Vouwoor kat problemen heeft en hadden we destijds (2010) geweten van die problemen dan hadden we niet voor dit ras gekozen, hoelief en snoezig ze er ook uitzien. Maar nu hebben we hem en zullen hem liefhebben tot en met de laatste dag.

12. Ik zie heel veel schrijffouten.

Het klopt, ik maak heel veel schrijffouten. Van de laatste 30 jaar heb ik er 20 in het buitenland gewoond en ik ben dyslectisch. Dit maakt het allemaal wat moeilijker. Maar ik schrijf met plezier en hoop dat de mensen door de foutjes heen kunnen lezen.

13. Hoe komen jullie op de teksten met Marcel?

We maken heel veel foto's van Marcel, omdat we het leuk vinden. En bij een foto komt dan soms spontaan een tekst naar boven. De meeste teksten schrijven we in een paar minuten en in alle teksten zit een kern van waarheid.

14. Ik vind jullie humor tenenkrommend slecht en aanstootgevend!

Dat kan, niet iedereen heeft het zelfde gevoel voor humor, gelukkig maar. De "gesprekken" met Marcel zijn soms op het randje, maar we weten dat sommige mensen ze echt niet leuk en aanstootgevend vinden. Dat is jammer, maar we passen ze niet aan. Het staat je vrij om ons te blokkeren en dan zie je niets van wat we schrijven.

15. Zijn Leander en Svitlana jullie echte namen?

Ja, we verschuilen ons niet achter gefingeerde namen, want we hebben niets te verbergen.

16. Geven jullie echt krabpalen weg?

Ja dat doen we echt, we zijn er in Juni 2021 mee begonnen en zolang er positief op gereageerd wordt, blijven we het doen. Ons doel is om elke maand een nieuwe actie te starten.