Yutmaru katten krabpaal te koop bij Berkz
Yutmaru is een robuuste krabpaal met de juiste krablengte

Brekz.nl, een online dierenspeciaalzaak met ruim 70 jaar ervaring!

Ook Brekz is een online dierenspeciaalzaak, maar eentje met een hele lange ervaring en traditie in de diervoeding en dierbenodigdheden. Net na de Tweede Wereldoorlog (Voor de tieners onder ons, Google even wanneer dat was) zijn ze gestart als kippen opfokbedrijf en in de jaren tachtig is de overstap gemaakt naar voeding voor (huis)dieren en dierenartikelen. In de eerste jaren nog met een echte winkel, later met een online webwinkel erbij, en sinds 2015 alleen nog online verkopen. Waar sommige online dierenwinkels wat ervaring en kennis missen als het om huisdieren aankomt, mist Brekz dit dus duidelijk niet.

 

Kijken we naar het aanbod kattenkrabpalen die ze voeren, dan voeren ze geen topsegment maar wel een mooi basis- en middensegment katten krabpalen die ruim voldoet aan de eisen van de meeste mensen. Neem de krabpaal Yutmaru (Berg in Azië), daar straalt wel een stukje robuustheid van af, daarnaast spreekt de compacte vorm en de krablengte van de krabzuilen me zelf erg aan.

 

Brekz.nl, is geen traditionele dierenwinkel meer, maar je mag ze altijd mailen en bellen voor een stukje advies en dat zien we graag bij een dierenwinkel. Ze verzenden je krabpaal door de hele BeNeLux, dus ook voor onze zuiderburen is er de mogelijkheid om een krabpaal te bestellen.

 

Tenslotte een klein beetje oog voor detail, in het logo is een katten silhouet verwerkt en dat levert bij ons altijd bonuspunten op.