De winnaars van onze krabpaal weggeef acties!

Gewonnen krabpaal voor Turbo

Sinterklaas krabpaal actie (December 2021)

Turbo een prachtig katertje van 12 jaar heeft deze mooie krabpaal gewonnen bij onze Sinterklaas actie.

Omdat Turbo graag naar buiten kijkt en al iets ouder is hebben de winnaars de krabpaal iets korter opgebouwd als normaal, maar het blijft een prachtpaal natuurlijk!

Winnaar krabpaal oktober 2021

Win een krabpaal actie (Oktober 2021)

Het is niet altijd de grootste krabpaal die gekozen wordt. De X krabpaal werd gewonnen door de kleine Faiza van cattery Linderveld.

 

Wij wensen deze kleine beauty natuurlijk heel veel plezier met de nieuwe krabpaal!

Win een krabpaal actie (Dierendag 2021)

Voor de Dierendag weggeef actie pakte we groot uit en we hadden een paar hele mooie krabpalen waaruit je mocht kiezen. Daarnaast kon je deze keer ook meedoen met je Instagram account en dat hebben we geweten, ruim 2.000 mensen namen deel. En niet alleen Nederlandse kattenliefhebbers die een gooi wilde doen naar een gratis krabpaal, maar ook veel Vlaamse deelnemers.

De winnaar werd uit eindelijk Chicco een kleine brutale kater uit Rotterdam die heel duidelijk tevreden is met zijn nieuwe krabpaal!

Mini kattenveertjes actie (September 2021)

Het hoeft niet altijd groot te zijn om de katten blij te maken. Wij wilde weten welke krabpalen jullie eigenlijk het liefste willen winnen en dat hebben jullie massaal gedaan. Het helpen had natuurlijk ook voor niks kunnen zijn, maar een kleine belong is altijd welkom. 3 Setjes met kattenveertjes gingen naar drie verschillende kattenliefhebbers.

Win een krabpaal actie (Augustus 2021)

Tijgetje was onze tweede winnaar en komt uit de buurt. Geen zorgen, het was geen doorgestoken kaart en we kende de winnaar niet. Maar wat we wel zagen is dat Tijgetje zeer gelukkig was met zijn krabton, die hem de ruimte geeft om te krabben, te kijken en te rusten.

Win een krabpaal actie (Juli 2021)

Bij onze eerste kattenkrabpaal giveaway moest je gewoon aangeven van welke winkel je een krabpaal wilde winnen. En dat hebben we geweten, honderden reacties kwamen binnen en de winnaar kreeg van ons een tegoed bon van €100,- voor de Dierenvilla. Maar dat was nog niet het einde, want de Dierenvilla besloot er zelf ook nog even €50,- bij te doen. Dus een krabpaal tegoedbon van maar liefst €150,- voor de winnaar.

De winnaar (Een cattery met Noorse Boskatten) was daar zelf zo gelukkig mee dat ze besloot er ook nog iets bij te leggen en er een pracht krabpaal voor te kopen bij de Dierenvilla, voor haar Noorse vriendjes.