De wereld volgens Marcel!

Marcel is onze kat, een Scottish Fold, van wie we heel veel houden. Dat is onze visie, echter Marcel denk hier iets anders over, hij vindt ons krabpaalwappies. Het leven van Marcel draait om het verkrijgen van een nieuwe krabpaal, die zijn “personeel” weigert te kopen. Marcel neemt geen blad voor de mond, is politiek incorrect en zal het liefst vandaag nog zijn koffers pakken. Helaas voor hem, houdt zijn personeel te veel van hem om hem te laten gaan…  Maar waarom begrijpt het personeel hem dan zo slecht?

 

De spanningen die dit in huis oplevert tussen Marcel en zijn personeel worden hier onder beschreven. Soms vertederend, soms iets te grof, maar meestal hartverwarmend en met een flinke doses humor en sarcasme. 

 

Marcel is ook te volgen op: Facebook, Instagram en YouTube.

Marcel's blog

Ik zie anders nog helemaal niets moois aan dit nieuwe jaar, waar is mijn nieuwe krabpaal en is die verhuizing echt wel nodig? wie heeft er in vredesnaam 3 verdiepingen en een tuin nodig? Ik niet!

Spreek alsjeblieft voor je zelf krabpaalwappies, ik zie geen reden voor feest hier en die verhaaltjes van een boek daar trap ik niet meer in.  Volgens mij wordt ik hier gewoon keihard aan het lijntje gehouden door mijn eigen personeel, zodat ze niet de knip hoeven te trekken voor een nieuwe krabpaal.

Ho ho, via één moment van zwakte ben ik door die Wortelknabbelaar op het verkeerde pootje gezet. Maar zolang er geen nieuwe krabpaal is, zijn we nog niet uitgesproken, laat dat duidelijk zijn.

Uit de kast, of in de kast, mij maakt het niet uit als die krabpaal er maar komt! Wortelknabbelaar en zijn blije geit hebben inmiddels duizenden euro’s uitgegeven aan weet ik voor wat allemaal onzin voor het vergissinkje, maar een beetje opzij zetten voor mij, Marcel, hó maar.

Ja, ja een jaar in het “beloofde” land. Belooft voor wie? Nou niet voor mij, nog maar een maand en vergissinkje nummer twee komt er aan en dan verwatert de liefde die jullie 100% voor mij zouden moeten hebben nog meer. Verder staat jullie houding mij totaal niet aan wat die nieuwe krabpaal voor mij betreft, dus ik zal mijn maatregelen moeten nemen.

Het valt allemaal best mee, mijn ideeën zijn innovatief en geeft mijn personeel de kans om te laten zien hoeveel ze echt om mij geven en houden. Dat er af en toe een idee tussen zit die misschien iets meer van ze vraagt, dat kan, maar dat is liefde!

Met krabpaalwappies kan je niet discussiëren, het is als of ik tegen een muur van Aldi hondenvoer aan het praten ben. Het was niks, het is niks en het zal nooit wat worden!

Ik activistische trekjes? Castro, Lenin en Jan-Peter B. die hadden activistische trekjes, ik strijd gewoon voor mijn recht op een nieuwe krabpaal!