De wereld volgens Marcel!

Marcel is onze kat, een Scottish Fold, van wie we heel veel houden. Dat is onze visie, echter Marcel denk hier iets anders over, hij vindt ons krabpaalwappies. Het leven van Marcel draait om het verkrijgen van een nieuwe krabpaal, die zijn “personeel” weigert te kopen. Marcel neemt geen blad voor de mond, is politiek incorrect en zal het liefst vandaag nog zijn koffers pakken. Helaas voor hem, houdt zijn personeel te veel van hem om hem te laten gaan…  Maar waarom begrijpt het personeel hem dan zo slecht?

 

De spanningen die dit in huis oplevert tussen Marcel en zijn personeel worden hier onder beschreven. Soms vertederend, soms iets te grof, maar meestal hartverwarmend en met een flinke doses humor en sarcasme. 

 

Marcel is ook te volgen op: Facebook, Instagram en YouTube.

Marcel's blog

Ik weet niet wat voor pillen je deze keer hebt gekregen maar ik ben zeker niet blij. Die beloofde nieuwe krabpaal staat er nog steeds niet en om over de rest maar te zwijgen!

Als of ik daar ooit aan heb getwijfeld, nu nog een nieuwe krabpaal en alles is vergeten en vergeten!

We?, We?, We? Ik weet niet met wie jij “we” bedoelen, maar niemand kijkt hier naar uit. ja personeel misschien, maar dat mag geen naam hebben. Echt deze verhuizing is gewoon een pure deportatie!

Ik zie anders nog helemaal niets moois aan dit nieuwe jaar, waar is mijn nieuwe krabpaal en is die verhuizing echt wel nodig? wie heeft er in vredesnaam 3 verdiepingen en een tuin nodig? Ik niet!

Spreek alsjeblieft voor je zelf krabpaalwappies, ik zie geen reden voor feest hier en die verhaaltjes van een boek daar trap ik niet meer in.  Volgens mij wordt ik hier gewoon keihard aan het lijntje gehouden door mijn eigen personeel, zodat ze niet de knip hoeven te trekken voor een nieuwe krabpaal.