De wereld volgens Marcel!

Marcel is onze kat, een Scottish Fold, van wie we heel veel houden. Dat is onze visie, echter Marcel denk hier iets anders over, hij vindt ons krabpaalwappies. Het leven van Marcel draait om het verkrijgen van een nieuwe krabpaal, die zijn “personeel” weigert te kopen. Marcel neemt geen blad voor de mond, is politiek incorrect en zal het liefst vandaag nog zijn koffers pakken. Helaas voor hem, houdt zijn personeel te veel van hem om hem te laten gaan…  Maar waarom begrijpt het personeel hem dan zo slecht?

 

De spanningen die dit in huis oplevert tussen Marcel en zijn personeel worden hier onder beschreven. Soms vertederend, soms iets te grof, maar meestal hartverwarmend en met een flinke doses humor en sarcasme. 

 

Marcel is ook te volgen op: Facebook, Instagram en YouTube.

Marcel's blog

Ja als kattenbrokjes is dat nieuwe Mormel vandaag nog welkom, maar anders over mijn dode kattenlijf!

Wat Wortelknabbelaar probeert te zeggen is dat hij te lui was ook maar iets te schrijven de vorige maand en op die nieuwe verhalen zit niemand te wachten!

Natuurlijk, eerst zien en dan geloven. Het zal wel weer zo’n klein prut krabpaaltje worden van de Action of de Lidl!

Gezellig, gezellig?? Iedereen krijgt cadeautjes behalve ik! En het ergste is nog, die kerstboom met die ballen, waar ik dus van af moet blijven. En tot overmaten van ramp krijgt dat jongste vergissinkje ook steeds meer praatjes!

Iedereen is blij, zie ik er blij uit? nee dus en ga me niet vertellen dat ik alleen zo kijk omdat ik een Schotse Korthaar ben, dit komt 100% op het conto van Wortelknabbelaar. Maar oké ik ben wat gewend, dus mijn maatregelen zullen voor sommige wat heftig zijn, maar ik zie geen andere uitweg meer.

Mooie maand? Heb je weer eens aan mijn kattenkruid gezeten Wortelknabbelaar? Jullie gaan op vakantie en laten mij alleen, het vergissinkje is jarig en dan hebben we het nog niet eens gehad over dierendag. Ja dat klinkt leuk, maar met een krent als Wortelknabbelaar kan het niets goeds worden.

Iedereen? Hallo ik zit nog steeds elke dag opgescheept met die wandelende biobak van een Wortelknabbelaar. Dus laten we ons geluk niet overdrijven. En hoe zit het eigenlijk met mijn krabpaalpotje, komt daar nog wat bij deze maand of wordt het wederom afgeroomd?

Ook dat nog, ja hoor benadruk het nog maar eens extra dat ik ouder wordt. En wat ga ik krijgen, laat me raden zeker geen nieuwe krabpaal? En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat Wortelknabbelaar me in andere talen wil laten praten, just crazy!

Oja, hoe dan? Ik zie een nieuwe TV in huis, een BBQ en een tuin set, maar een nieuwe krabpaal ho maar. Plus het kost me een grote inspanning om Wortelknabbelaar in de gaten te houden en hem met zijn bijstand handjes uit mijn krabpaalpotje te houden.

Ja ja, bla bla, en wanneer krijg ik die nieuwe krabpaal dan? juist pas in januari!? Dit alleen maar omdat Wortelknabbelaar een vaag contract heeft afgesloten waaruit blijkt dat er pas in het volgend jaar betaald hoeft te worden. Onbegrijpelijk!

Ik weet niet wat voor pillen je deze keer hebt gekregen maar ik ben zeker niet blij. Die beloofde nieuwe krabpaal staat er nog steeds niet en om over de rest maar te zwijgen!

Als of ik daar ooit aan heb getwijfeld, nu nog een nieuwe krabpaal en alles is vergeten en vergeten!

We?, We?, We? Ik weet niet met wie jij “we” bedoelen, maar niemand kijkt hier naar uit. ja personeel misschien, maar dat mag geen naam hebben. Echt deze verhuizing is gewoon een pure deportatie!

Ik zie anders nog helemaal niets moois aan dit nieuwe jaar, waar is mijn nieuwe krabpaal en is die verhuizing echt wel nodig? wie heeft er in vredesnaam 3 verdiepingen en een tuin nodig? Ik niet!

Spreek alsjeblieft voor je zelf krabpaalwappies, ik zie geen reden voor feest hier en die verhaaltjes van een boek daar trap ik niet meer in.  Volgens mij wordt ik hier gewoon keihard aan het lijntje gehouden door mijn eigen personeel, zodat ze niet de knip hoeven te trekken voor een nieuwe krabpaal.