Ebi Krabpaal bij Zoo&Zo
Ebi Kattenkrabpaal uit de collectie bij Zoo&Zo

Zoo&Zo het huisdieren walhalla uit Ede

Je hebt dierenspeciaalzaken, grote dierenspeciaalzaken en dan heb je Zoo&Zo met maar liefst 5000m2 aan winkeloppervlakte. Laat dat even tot je doordringen, 5000m2. Als een dierenwinkel 500m2 heeft, dan kan je al zeggen; “Zo, dat is een mooie grote winkel” En Zoo&Zo uit Ede heeft dus een oppervlakte die 10X groter is. En dan te bedenken dat ze ooit begonnen zijn met het produceren van kattenvoer in 1968. Ookal zien ze dat zelf anders en zeggen ze dat ze begonnen zijn onder de naam ’t Guppy en kweekte ze Guppy’s, AKA levend kattenvoer. Een paar decennia na de start werd het overgenomen door Arnold Vlastuin en onder zijn bezielende leiding is het van alleen kattenvoer gegroeid naar één van de grootste en meest complete dierenspeciaalzaken van Nederland. De naam ’t Guppy paste natuurlijk ook niet helemaal meer bij dit formaat winkel en heten ze nu Zoo&Zo.

 

Natuurlijk praten we niet over 5.000m2 aan katten speeltjes, krabpalen, premium kattenvoer en klimmeubels, maar die zijn zeker goed vertegenwoordigd. Het is echt een beleveniswereld geworden voor de dierenliefhebber. Dus ben je een keer in een straal van 1.000km van Ede, dan is het zeker de moeite waard om eens langs te rijden en heb je vragen over je kat, ze hebben een dierenarts ter plaatste, dus dat is ook een mooie extraatje.

 

Nu hebben we ze wel even genoeg opgehemeld, wat hebben ze te koop in de webshop, is dat ook de moeite waard? Jazeker ze hebben een heel mooi breed assortiment van ruim 100 verschillende krabpalen en krabmeubels. Van budget tot exclusief. Neem de Ebi katten krabpalen lijn om van te smullen. Oké de Ebi Palace Elite past niet direct in elke woonkamer, maar wat een pracht statement is dat.

 

Is er dan geen enkel puntje van kritiek? Ja op de website zit de sorteerfunctie aan de onderkant, daar moet je echt even aan wennen en daarnaast zijn de sorteerfuncties aan de linkerkant niet helemaal compleet. Maar dat vergeven we ze helemaal. Zoo&Zo klein begonnen, meer dan 60 jaar ervaring en alle kennis in huis. Absoluut een aanrader dus voor online en offline funshoppen.