MiaCara Torre design krabmeubel
MiaCara Torre design krabmeubel

The Pet Empire – Luxe Design krabmeubels

 

Haal een stukje New York, Paris of Milan in je huis met de krabpalen… Sorry Krabmeubels van The Pet Empire. Ja als je voor chique en stijlvol gaat dan ga je shoppen bij The Pet Empire. Nee geen losstaande krabpaaltjes of een giga meubel van Europet en zelfs Pet Rebels komt er hier niet in. Die wil je toch niet naast je nieuwe Bulthaup keuken hebben staan of wel soms?

 

Bij de krabmeubels van deze design winkel moet je denken aan merken als MyKotty, District 70 en MiaCara… Of wel de designer merken van krabpalen op deze aarde. Verbaast me wel dat ze de RONDO STAND van “Pet Interiors” dan niet hebben, die zou er helemaal tussen passen. Maar misschien zijn we daar in Nederland en Vlaanderen dan weer net iets te nuchter voor.

 

The Pet Empire richt zich duidelijk op design, en stapt dus af van de meer traditionele krabpalen. Ik kan me goed voorstellen dat deze meubels je eerder terug vind in het Gooi en Amsterdam Zuid-Oost dan 6 hoog achter in de Bijlmer. Zelf zijn ze gevestigd bij de Kop van Zuid in het mondiale en trendy Rotterdam. Ze hebben geen winkel maar ze zijn we aangesloten bij een webwinkel keurmerk, dus dat geeft een stukje extra zekerheid voor jullie als kopers.

 

Dus ga je een keer voor wat anders, ga je voor mooi, stijl en design bij het aankopen van een nieuwe krabpaal, dan is een bezoekje aan The Pet Empire zeker de moeite waard.