Europet Bernina Krabpaal Trend Curacao
Europet Bernina Krabpaal Trend Curacao te koop bij Pets Place

Online een krabpaal kopen bij Pets Place.

Pets Place wie kent deze dierenspeciaalzaak keten niet? Honderden winkels over het gehele land, met vaak enthousiaste winkel zelfstandig een Pets Place winkel runnen. Zelf ben ik nog steeds goed bevriend met een ex franchisenemer van Pets Place, hij is inmiddels met pensioen, maar had hij, net als vele andere hart voor zijn dierenwinkel.

 

Dus als het op ervaring, kennis en kunde aankomt zit je wel goed bij Pets Place. Maar we zoeken natuurlijk kunde over krabpalen, en hoe staat de vlag daar bij Pats Place? Als ik eerlijk ben, ben ik op dit moment een beetje teleurgesteld in hun aanbod. Ja tuurlijk ze hebben een aantal kwaliteitspalen zoals van Petrebels en Europet. Zeker mooie palen. Maar ook een grootdeel aan goedkope krabpalen, die ik zelf persoonlijk iets minder snel zou kopen. Ik weet het, er moet iets zijn voor ieders budget, maar als we kijken naar de waarderingen op de Pets Place website dan lopen die niet over bij de krabpalen van Adori.

 

Zijn die krabpalen van Adori dan echt zo slecht? Nee dat valt ook wel weer mee en je krijgt natuurlijk heel veel paal voor een relatief klein bedrag. Maar die kleine prijs moet ergens vandaan komen en is het niet uit de lengte dan uit de breedte. Een katten krabpaal van Adori is gewoon wat het is een leuke budget krabpaal, geschikt voor kleinere katten en kittens. Ik zou er zeker geen Maine Coon opzetten.

 

Pets Place heeft het grote voordeel van het groot kunnen inkopen tegen scherpe prijzen. En juist omdat ze dat zo goed kunnen mogen zo ook in het midden en top segment best een iets ruimer aanbod creëren. Buiten de krabpalen hebben ze natuurlijk heel veel aanbod in andere katten producten en ook producten voor die verschrikkelijke blaffers, zwemmend kattenvoer en leer voor je laarzen(Reptielen en slangen). Maar ja mocht je verschillende huisdieren hebben, dan is Pets Place zeker een goed startpunt.