krabpaal Betula 2 van Flamingo
Krabpaal Betula 2 van Flamingo te koop

HuisdierPlezier, voor het kopen van een krabpaal met een glimlach.

Het kopen van een krabpaal met een glimlach dat doen we natuurlijk graag. En als de winkel dan HuisdierPlezier heet, dan hebben wij er zin in. En we moeten zeggen ze stellen ons niet teleur. Ruim 125 verschillende krabpalen in vele kleuren en maten, kijk daar houden we van.

 

Huiddierplezier is al een tijdje online actief (Sinds 2014) en is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Inmiddels hebben ze al ruim 20.000 artikelen online staan en dat zie je dus ook terug in het aanbod van krabpalen en krabmeubels. Maar het mooiste vinden wij van HuisdierPlezier is hun ervaring in het maken van custom made dieren producten. Daar ligt hun kracht en ervaring en ben je dus opzoek naar bijvoorbeeld een katten ren die precies in jullie achtertuin moet kunnen passen, dan kan je ook bij hun langs. En ja, ze verkopen niet alleen online, maar je kunt er ook langsgaan voor een kop koffie en een goed gesprek voor dat je de aankoop doet.

 

Maar weer even terug naar de krabpalen, welke merken zien we en zit er nog een pareltje tussen die we er voor je uit willen lichten. En dan moet ik zeggen dat ik direct zou gaan voor de krabpaal Betula 2 van Flamingo. Alles vind ik eigenlijk fout aan deze krabpaal, maar dat maakt hem direct fantastisch en om verliefd op te worden. Naast deze krabpaal Betula 2 van Flamingo hebben ze gewoon een mooi en ruim assortiment van basic krabpalen tot mooie stevige palen voor de grotere katten. Dus ook als het op assortiment van krabpalen aankomt, de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

 

Hebben we dan niets aan te merken, jawel hoor, de website is helaas niet de snelste, de laadtijd per pagina is net te traag en tik je een keer de verkeerde URL in, dan krijg je een blaffer te zien…. Onvergeeflijk. Maar toch vergeven we ze en is al met al HuisdierPlezier de moeite waard om eens een virtueel en ook echt bezoekje te brengen als je een krabpaal of dierenverblijf wil kopen.