De Dierspecialist, een kleine keten van dierenspeciaal zaken.

Je krabpaal kopen bij de Dierspecialist. Zegt je niks? Toch hebben ze naast een mooie webshop ruim 50 echte dierenwinkels in Nederland. Misschien ken je ze onder de naam Faunaland of Dobey. Al deze winkels hebben gezamenlijk 1 webwinkel onder de naam Dierspecialist, dus altijd eentje in de buurt.


Kijken we naar hun krabpalen assortiment dan zien we dat ze niet alleen krabpalen, maar ook krabmeubels en tonnen hebben, en ook niet gek, losse krabpaal onderdelen voor als een zuil versleten is. Het topmerk dat ze in huis hebben is Nobby en die heeft een mooie krabpaal lijn met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zelf ben ik wel gecharmeerd van de krabtonnen die ze aanbieden.


Wat het grote voordeel is van bij de Dierspecialist bestellen, is natuurlijk dat er bijna altijd wel eentje in de buurt is. Dus heb je problemen na je online aankoop loop dan even binnen bij de winkel en kijk of je er zo samen uit kan komen. Verder is het krijgen van advies natuurlijk altijd goed.


Tenslotte even de vraag hoe goed zijn ze nu echt, als keten hebben ze al diverse prijzen gewonnen, in de richting van beste winkelketen van Nederland en dan moet je dus best wel wat grote jongens achter je laten en dan bedoel ik niet eens grotere dierenketens. Met de kwaliteit en service zit het dus wel snor daar en is het zeker een bezoekje online en offline waard.

krabpaal kopen bij dobey
Krabton van Nobby te koop bij de Dierspecialist