De Magic Six van webwinkel Kattenveertjes

Soms kom je een webshop tegen waarvan de naam je al een twinkeling in de ogen brengt. Neem nu Kattenveertjes, dat kan toch alleen maar over coole, leuke en verrassende katten producten gaan. En jawel geen blaf artikelen te vinden bij Kattenveertjes. Bonuspunten van ons.

 

Kattenveertjes is gestart door Marscha een actieve jonge moeder van 3 koters en natuurlijk wordt het team ondersteunt door een berg katten. Je wil natuurlijk geen producten verkopen die niet eerst uitgebreid getest zijn door een team van katten experts!

 

Zo’n online kattenwinkel moet natuurlijk de wereld aan krabpalen hebben zou je denken, alle topmerken zijn er te verkrijgen…. Helaas snif snif, is dit niet het geval. Waar ze echt alles hebben voor die lieve viervoetertjes hebben ze slechts 6 kattenkrabpalen in hun winkel staan. Waarom, waarom? Vraag je je dan toch af, wat is de reden achter deze filosofie? Waar andere (web)winkels al tientallen jaren aan de weg timmeren, is Marscha iets minder lang bezig met de commerciële kant. En een voorraad aanhouden van krabpalen kost nu eenmaal heel veel ruimte, en daarom is de keuze gemaakt iets meer te richten op alle accessoires rond om de krabpaal. Meer speeltjes, minder krabben dus.

 

We vergeven haar, want met haar liefde en passie voor katten weet ze een selectie van 6 hele leuke krabpalen aan te bieden, die je weer iets minder snel bij andere webshops ziet. Dus zoek je naast een leuke krabpaal ook nog 1001 katten speeltjes, kijk dan eens bij Kattenveertjes in de winkel voor een leuk en gevarieerd assortiment kattenspeeltjes en 6 krabpalen.

 

Kattenveertjes zijn ook aangesloten bij WebWinkelKeur, dus dat geeft je een stukje extra vertrouwen bij de aankoop van die kattenspeeltjes.

Trixie Krabpaal
Echt een leuke krabaap van Trixie te koop bij Kattenveertjes