Grote luxe krabpaal
Model 226 van JustCats, was het meest populaire model uit onze collectie en koste destijds ruim €300

De Krabpaal specialist, zonder een eigen krabpalenwinkel, hoe dan?

Wat maakt Kattenkrabpalen.com de onafhankelijke krabpaal specialist van Nederland en Vlaanderen?

 

Heel eerlijk? Eigenlijk ben ik er ook maar gewoon ingerold. Begin jaren 2000 had ik een krabpaal voor mijn katten nodig, zoals een ieder die een kat als baasje heeft ging ook ik op zoek naar de juiste krabpaal. In mijn zoektocht naar de juiste krabpaal kwam ik er al snel achter dat bijna alle krabpalen er hetzelfde uitzagen en niet van de kwaliteit waren die ik zocht. Dus ben ik zelf krabpalen gaan bouwen. De eerste voor onze eigen katten, direct daarna eentje voor de buren, toen het nichtje van de buren en voor ik het wist had ik een heuse kattenkrabpalenfabriek met 27 werknemers die voor mij krabpalen bouwden. Mijn krabpalen werden verkocht van Zweden tot Italië en van Nederland tot Oostenrijk.

 

Met onze krabpalen stonden we op kattenshows en huisdierbeurzen in binnen- en buitenland. In totaal heb ik meer dan twintigduizend krabpalen ontworpen, getest, gemaakt en verkocht in de vijf jaar dat ik actief was als onafhankelijke producent van kattenkrabpalen.

 

Rond 2007 heb ik mijn bedrijf verkocht en ben ik verder gegaan in wat ik normaal voor de kost doe, en dit heeft helemaal niets met krabpalen te maken. Het merk dat ik destijds in het leven heb geroepen, bestaat niet meer als zelfstandig merk, maar de modellen die ik maakte, vind je nog in menig dierenwinkel terug. Ook de kwaliteit en stoffen waar wij voor stonden, zijn inmiddels gemeengoed geworden in de ‘kattenkrabpalen-industrie’.

 

Misschien iets te veel eer (zeg maar gerust: veel te veel eer), maar ik kan rustig stellen dat ik medeverantwoordelijk ben voor de omslag in deze wereld. Oké, misschien niet in de hele wereld, maar toch wel in Europa…. Nederland… Limburg…. Venlo… Tenminste bij ons hier in de straat… De oneven nummers dan.

 

Al die kennis die ik in die jaren heb opgedaan, deel ik graag op deze website met jullie, zodat je met mijn tips een betere afweging kan maken welke krabpaal wel of minder geschikt is voor jullie kattensamenstelling.

 

Veel van de winkels die ik hier bespreek, ken ik persoonlijk of voor vele jaren. Ja, het klopt dat ik voor de verwijzing een kleine commissie ontvang. Echter zal ik nooit een winkel op dit platform plaatsen die naar mijn mening rotzooi verkoopt of waar te veel klachten over binnenkomen. Mijn reviews zijn niet berust op het zoveel mogelijk geld verdienen. Desondanks vind ik het wel zo eerlijk om het met jullie te delen dat als jullie een aankoop doen via deze website ik een stukje commissie ontvang.

 

Heb je nog vragen, of zou je hier graag met jouw assortiment krabpalen tussen staan? Neem even contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

 

Leander – KattenKrabpalen.com